ندا موسوی با بیان اینکه شکلات
تلخ میتواند باعث کاهش کلسترول بد بدن شود، اظهار کرد: با مصرف این شکلات
کلسترول بد بدن کاهش یافته و کلسترول خوب افزایش مییابد.
وی با اشاره به اینکه طبق تحقیقات صورت گرفته شکلات تلخ
میتواند برای سلامت قلب مفید باشد، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه این شکلات
برای سلامت قلب مفید است اما نباید در مصرف آن نیز افراط کرد؛ چرا که
همچون شکلات معمولی باعث اضافه وزن خواهد شد.
این کارشناس افزود: مقدار مصرفی این شکلات 20 تا 30 گرم در
روز با درصد 70 درصد به بالا کاکائو توصیه میشود. شکلات تلخ همچنین خطر
التهاب را کاهش میدهد و ریسک بیماریهای قلبی و عروقی را کم میکند.
موسوی با بیان اینکه شکلات تلخ حاوی فیبر است، گفت: با مصرف
مقدار کمی از شکلات فرد احساس سیری میکند و میل افراد را در خوردن غذای
چرب و شیرین کاهش میدهد.
این کارشناس با بیان اینکه مصرف شکلات تلخ برای افرادی که
دچار پیسی و سندرم پلی کیستیک هستند توصیه میشود، تصریح کرد: مصرف شکلات
تلخ برای افرادی که به انسولین مقاومت دارند میتواند تا مقدار زیادی این
مقاومت به انسولین را کاهش دهد.
موسوی اظهار کرد: شکلاتهای تلخ 70 درصد به بالا همچنین دارای
مقدار بالایی آنتیاکسیدان و فلاونوئید هستند که خواص جوانی را در افراد
ایجاد میکند.
این متخصص خاطرنشان کرد: شکلات تلخ هوشیاری را در افراد به
میزان زیادی بالا میبرد و مصرف یک قطعه کوچک آن خستگی افراد را برطرف
میکند؛ چرا که کافئین موجود در آن هوشیاری را بالا میبرد.
وی با اشاره به اینکه مصرف شکلات تلخ برای برخی افراد توصیه
نمیشود، گفت: این شکلات به دلیل اینکه حاوی کافئین است برای افرادی که
مشکلات بیخوابی دارند و همچنین برای بیش فعالی کودکان و مشکلات گوارشی و
یا بیماران دچار زخم معده و یا ریفلکس معده توصیه نمی شود.