پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : در
هفته سوم اجلاس کمیته های فنی موسسه استانداردسازی و اندازه شناسی کشورهای
اسلامی ( سمیک ) که در کشور ترکیه برگزار شد مسئولیت تدوین استانداردهای
زعفران و خرما به ایران واگذار شد.
به گزارش دفتر مطالعات تطبیقی و
مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی، در این اجلاس که نمایندگانی از
سازمان ملی استاندارد ایران شرکت داشتند، پیش نویس استاندارد « الزامات
برای نهادهای گواهی کننده حلال » نهایی و نظرات نمایندگان ایران درباره «
الزامات غذای حلال » پذیرفته شد.
محمدحسین شجاعی، افسانه سمیعی و فاطمه سردابی نمایندگان سازمان ملی استاندارد ایران در این اجلاس بودند.