پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حفظ سلامت زنان به ویژه در سنین میانسالی و کهنسالی از ضروریات مهم در هر جامعه ای محسوب می شود. اگرچه بخشی از این حفظ سلامت با کمک مراقبت های بهداشتی امکان پذیر است اما می توان با برخی از خوراکی ها روند سلامتی را بهتر حفظ کرد.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، مصرف برخی از خوراکی ها نه تنها برای سلامت زنان مفید است، بلکه کمک می کند زنان از برخی بیماریهای خطرناک مثل سرطان های تخمدان، سینه، رحم و... فرار کنند.
یکی از مهم ترین نکات برای همه زنان این است که سعی کنند تا حد امکان سبزیجات و میوه ها را مصرف کنند. مصرف سبزیجات پهن برگ در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها موثر است.
آجیل های خام و به ویژه بادام خام می تواند در کاهش وزن و تنظیم هورمون های بدن موثر باشد. از سوی دیگرمصرف منظم گردو به علت کلسیم بالا در پیشگیری از پوکی استخوان به ویژه در سنین میانسالی موثر است.
حبوبات نیز گزینه هایی بسیار مهم برای سلامت زنان هستند. همیشه سعی کنید حبوبات را پیش از پخت، خوب بخیسانید و اجازه دهید بهتر پخته شوند و البته نفخ نداشته باشند. حبوبات نه تنها در سلامت سیستم گوارش، بلکه در پیشگیری از سرطان و انواع بیماری ها نقش دارد.
مصرف خوراکی هایی قرمز رنگ مثل زرشک، انار، آلوچه، گوجه فرنگی و زغال اخته نیز نقشی موثر در پیشگیری از سرطان ها و به ویژه سرطان های زنان ایفا می کنند. سعی کنید از این نوع خوراکی ها نیز بیشتر استفاده کنید.
به زنان توصیه می شود مصرف کلسیم و مواد لبنی را تا حد ممکن افزایش دهند تا در پیشگیری از پوکی استخوان در سنین مینسالی موفق باشند. پوکی استخوان مشکلی شایع بین زنان میانسال و کهنسال است که می تواند عواقبی دردناک برای زنان داشته باشد.
مصرف ماهی و میگو نیز از مواردی است که برای زنان در سنین مختلف ضروری است. زنانی که در دوران قاعدگی با مشکل خونریزی شدید مواجه هستند حتما باید ایمن سازی بدن را از یک هفته قبل از آغاز دوره پریود خود با مصرف پروتئین و آهن آغاز کنند. برای مثال گردو، جگر، گوشت قرمز و ... مصرف کنند.