پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مبتلایان به دیابت در کنار مراقبت های غذایی خود باید مراقب میوه هایی که مصرف می کنند هم باشند. جالب است بدانید قند برخی از میوه ها بسیار خطرناک تر از دیگر خوراکی ها است.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، افراد مبتلا به دیابت باید در هنگام مصرف میوه ها به وضعیت قند این خوراکی ها دقت کنند. اما کدام میوه ها بیشترین قند را دارند؟
هندوانه، سیب، انار، گلابی، آناناس، گلابی، موز، انبه، انگور و آلو سیاه بیشترین قند را دارند.
سوال دیگر این است که کدام میوه ها قند کمتری دارند؟
لیمو سبز، ریواس، زردآلو و کیوی از کمترین میزان قند برخوردارند.
این یک اشتباه رایج است که بسیاری از افراد تصور می کنند میوه ها قند کمی دارند، این در حالیست که اغلب میوه ها، به ویژه میوه های خشک از قند بسیار بالایی برخوردارند. فراموش نکنید که کشمش و خرما نیز قند بسیار زیادی دارند و نباید در مصرفشان افراط شود.
افزون بر همه این ها سعی کنید که از فیبر بیشتر، فست فود کمتر و غذاهای سالم تری استفاده کنید. همیشه ورزش کنید و البته در طول روز پیاده روی کنید.