مصطفی کواکبیان با اشاره به بستنشینی اخیر حمید بقایی در حرم شاهعبدالعظیم و انتقاد شدید احمدینژاد از روسای قوای قضاییه و مقننه اعلام کرد: به هر حال برادران لاریجانی که امروز وارد عرصه نشدهاند؛ آنها ۵ سال پیش و قبل از آن هم حضور داشتند؛ چرا احمدینژاد آن زمان نسبت به عملکرد دستگاه قضایی ساکت بود.
به گزارش انتخاب، عضو هیات رییسه فراکسیون امید مجلس با تاکید بر اینکه عضویت در مجمع تشخیص برای هیچکس مصونیت قضایی نمیآورد، به بستنشینی احمدینژاد به بهانه دفاع از آزادی اشاره کرد و گفت: آن زمان که سعید مرتضوی برای محدود کردن روزنامهها نیمهشب به منزل ما زنگ میزد، آقای احمدینژاد طرفدار آزادی نبود. واقعاً چه اتفاقی افتاده که آزادیخواهی احمدینژاد گل کرده است.
مصطفی کواکبیان در پاسخ به پرسشی درباره انگیزه احمدینژاد از گرایش ناگهانی به سمت آزادیخواهی گفت: به نظر میرسد احمدینژاد صرفاً بهدنبال این است که مورد توجه قرار گرفته و به اصطلاح از تب و تاب نیفتاد و بگوید که همچنان در صحنه است.
وی گفت: در مجلس هشتم نیز بارها از طریق تذکر، نطق و دیگر شیوههای نظارتی مجلس خواستار رسیدگی به بیانضباطیهای مالی دولت احمدینژاد بودیم و همان زمان نیز تقاضای تحقیق و تفحص داشتیم.
نماینده اصلاحطلب مردم تهران با اشاره به برخی اظهارنظرهای احمدینژاد درباره دولت نهم و دهم اعلام کرد: احمدینژاد همواره میگوید که حتی یک ریال از بیتالمال را نخورده است. اتفاقاً راست هم میگوید. این اموال را به خانهاش نبرده اما میلیاردها تومان پول را برخلاف قانون جابهجا کرده است و فارغ از میزان و مبلغ این اموال، اینکه اقدامات وی برخلاف قانون صورت گرفته، مهم است.
عضو هیات رییسه فراکسیون امید مجلس دهم تاکید کرد: امیدواریم احمدینژاد احساس نکند که مردم فراموشکار هستند. مردم بهخوبی میدانند که بسیاری از مشکلات امروز کشور ناشی از همین ندانمکاریهای دولت نهم و دهم بوده و این مشکلات بخشی در اثر تحریمهای بینالمللی صورت گرفته و بخشی نیز در اثر نابهسامانیها و بیانضباطیهای مالی آن دولت. کواکبیان تصریح کرد: به نظر میرسد احمدینژاد بهدنبال موجسواری است و ملت را نیز فراموشکار تلقی میکند؛ اما مردم فراموش نمیکنند.
وی در واکنش به اینکه رابطه احمدینژاد با برادران لاریجانی از زمان استیضاح وزیر کار دولت دهم که بهعنوان «یکشنبه سیاه پارلمان» معروف شد، نامساعد بوده است، گفت: تاکیدم بر این است که اگر احمدینژاد معتقد است برخورد قوه قضاییه با مسائل برخوردی سیاسی است، آیا پیش از این و در زمان دولت نهم و دهم این اعتقاد را نداشت؟!
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به پرسشی درمورد علت عدم برخورد قضایی با آنچه به زعم ناظران «اقدامی ساختارشکنانه احمدینژاد» عنوان شد، گفت: اتفاقاً در این رابطه با یکی از دوستان صحبت میکردم که میگفت علت عدم برخورد این است که به هر حال آقای احمدینژاد عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است. اما مگر عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام برای اعضاء مصونیت قضایی به همراه میآورد. واقعیت این است که اسناد مستدل بسیاری در رابطه با تخلفات عدیده مالی احمدینژاد و اطرافیانش وجود دارد و شخصاً نمیدانم علت تساهل و تسامح قوه قضاییه با احمدینژاد چیست!
نماینده اصلاحطلب مردم تهران اعلام کرد: مسئله این است که اگر همین اقدام ازسوی اصلاحطلبان انجام میشد، برخی از اصولگرایان گوش فلک را کَر میکردند که اصلاحطلبان دست به ساختارشکنی زده و به تاسی از دوران مشروطیت که نظام قاجار سر کار بود و منتقدان در حرم شاهعبدالعظیم بست مینشستند، این کار را انجام میدهند.
وی ادامه داد: به هر حال سکوت اصولگرایان نسبت به این اقدامات احمدینژاد قابلتامل است و گویا به این دلیل که دل خوشی از دولت فعلی ندارند، نسبت به تمام مسائلی که خودشان هم میدانند، اقدامات نادرست است، سکوت میکنند